Κόσμος

Ινδονησία: Μαζεύουν πτώματα και χρήματα από τα συντρίμμια πτήσης της Trigana (ΦΩΤΟ)

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο συντριβής πτήσης της Air Trigana με νεκρούς και τους 54 επιβαίνοντες.

Τα σωστικά συνεργεία μεταφέρουν τις σορούς των νεκρών, ενώ στις φωτογραφίες φαίνονται και σάκοι με αιματοβαμμένα χρήματα. Το μοιραίο αεροσκάφος μετέφερε περίπου 420.000 ευρώ που θα διανέμονταν σε απομακρυσμένα χωριά της Παπούα.

Το ποσό, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος των ταχυδρομείων Αμπού Σοφτζάν, ήταν μέρος επίσημου προγράμματος βοήθειας για τους φτωχούς και επρόκειτο να διανεμηθεί στους χωρικούς.

Στο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σεντάνι στην Τζαγιαπούρα, πρωτεύουσα της Παπούα, με προορισμό νοτιότερα το Οκσιμπίλ, επέβαιναν 44 ενήλικοι, 5 παιδιά και βρέφη και 5 μέλη πληρώματος.

Το αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από 2 ημέρες στην επαρχία Παπούα της Ινδονησίας έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα αεροπορικών τραγωδιών στο αρχιπέλαγος της νοτιοανατολικής Ασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν σε Τραμπ: Πέτυχες την αλλαγή του καθεστώτος στα Στενά του Ορμούζ - Θα ανοίξουν αλλά όχι για εσένα
«Ο Τραμπ πέτυχε επιτέλους το όνειρό του για αλλαγή καθεστώτος - αλλά στο θαλάσσιο καθεστώς της περιοχής», ανέφερε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας του ιρανικού Κοινοβουλίου
Στενά Ορμούζ
Διάγγελμα Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν τα ξημερώματα της Πέμπτης – «Θα ανακοινώσει σημαντικές πληροφορίες»
Στις τελευταίες του δηλώσεις ο Τραμπ εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο πόλεμος των ΗΠΑ με το Ιράν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο έως τρεις εβδομάδες
Ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο για την Κατάσταση του Έθνους
Μπλόκο από δικαστή στον Τραμπ για την αίθουσα χορού των 400 εκατ. δολαρίων στον Λευκό Οίκο
Έκρινε ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες πριν από την έναρξη των εργασιών - Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση, απορρίπτοντας ότι απαιτείται έγκριση του Κογκρέσου
Ο Ντόναλντ Τραμπ