Πολιτική

Κουίκ: Αν γίνουν εκλογές ο Τσίπρας θα βγει ενισχυμένος

Επίθεση κατά Λαφαζάνη και Αριστερής Πλατφόρμας χωρίς να τους κατονομάζει εξαπέλυσε ο Τέρενς Κουίκ που πρόσθεσε πως αν γίνουν εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας θα βγει ενισχυμένος.

Kανείς δεν θέλει τις εκλογές. Οι εκλογές δεν θα καταδείξουν μόνο αν κάποιοι συμφωνούν με κάποιους, αλλά και ότι κάποιοι δεν θέλουν τα παλιά συστατικά. Θα βγει ενισχυμένος έτσι κι αλλιώς ο Αλέξης Τσίπρας” δήλωσε στο MEGA ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως υπάρχουν γκρίνιες και μέσα στους ΑΝΕΛ για τη συμφωνία.
”Θα έπρεπε αυτοί οι οποίοι γκρινιάζουν, αναφέρομαι σε όλους τους χώρους, να μας δώσουν την εναλλακτική όταν έφτασαν τα πράγματα έτσι όπως φτάσανε με το μαχαίρι στο λαιμό και τον Σόιμπλε να σου λέει Grexit ακόμα και time out. Σήμερα θα ήμασταν στο απόλυτο χάος. Δεν θα υπήρχαν τράπεζες, δεν θα υπήρχαν καταθέσεις, δεν θα υπήρχε τίποτε”.

Αμέσως μετά ο Τ. Κουίκ τα ”έχωσε” στους βουλευτές και κυρίως τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς προ ανασχηματισμού, που ψήφισαν όχι. Φωτογράφισε δηλαδή χωρίς να κατονομάσει τους Λαφαζάνη, Στρατούλη και ήσυχο.
Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπήρχαν Αριστεροί οι οποίοι θα έριχναν μια αριστερή κυβέρνηση. Στην Αριστερά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την ιδεολογία τους μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι, γι΄αυτό και έχει τόσες διασπάσεις η Αριστερά στο πέρασμα του χρόνου. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει αυτή η κυβέρνηση με κάποιους οι οποίοι δεν πιστεύουν στη συμφωνία, είναι ψυχεδελικό να λες δεν ψηφίζω αλλά στηρίζω”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης