Πολιτική

Συνάντηση Μέρκελ-Ολάντ το βράδυ της Δευτέρας για την Ελλάδα

Η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ θα συναντηθούν αύριο το βράδυ στο Παρίσι.



Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ θα έχουν αύριο το βράδυ συνομιλίες στο Παρίσι και στη συνέχεια δείπνο εργασίας “για να αποτιμήσουν τις συνέπειες του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα”, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Η συνάντηση αυτή στο Μέγαρο των Ηλυσίων “εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για να συμβάλουν σε μία βιώσιμη λύση για την Ελλάδα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

Και ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ ανακοίνωσε ότι η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ θα μεταβεί αύριο το απόγευμα στο Παρίσι για να συζητήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
“Οι συνομιλίες με τον γάλλο πρόεδρο από τις 18.30 τοπική ώρα (19.30 ώρα Ελλάδος) και κατά τη διάρκεια του δείπνου θα έχουν ως θέμα την κοινή αποτίμηση της κατάστασης μετά το ελληνικό δημοψήφισμα και τη συνέχιση της στενής γαλλο-γερμανικής συνεργασίας για το θέμα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της γερμανικής κυβέρνησης.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
Διαβάστε εδώ τα πάντα για το
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για το Δημοψήφισμα 2015

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Δείτε την εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών με όλα τα αποτελέσματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε αγρότες: Διάλογος αλλά με ανοικτούς δρόμους – Υπάρχει κίνδυνος να στραφούν κομμάτια της κοινωνίας απέναντί τους
Ακραίες κινητοποιήσεις μπορεί να στρέψουν μεγάλα στρώματα της κοινωνίας απέναντι στους αγρότες που μπορεί να έχουν δικαιολογημένα αιτήματα
μπλόκο
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα