Πολιτική

Σαμαράς: Επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λάθος

Για περισσότερο από μια ώρα συνεδρίασε σήμερα το πρωί στο τρίτο όροφο της Συγγρού το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο υπό τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους εταίρους που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη σύσκεψη τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασχολήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη το επόμενο κρίσιμο εικοσιτετράωρο.
“Ελπίζω να προχωρήσει θετικά και γόνιμα η διαπραγμάτευση, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν” ήταν μια από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς για περιγράψει στους συνεργάτες του τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε.

Ενώ ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι ” επιμονή στο λάθος, είναι το χειρότερο λάθος που μπορεί να συμβεί”.

Από τη ΝΔ παράλληλα υπογραμμίζεται το γεγονός ότι σύμφωνα με τα πρακτικά των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ” είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τα επιτεύγματα της προηγούμενης κυβέρνησης, καθώς σύμφωνα με τα πρακτικά τα αποτελέσματα της προηγούμενης κυβέρνησης αποτελούν την έναρξη των διαπραγματεύσεων”

Στη συνεδρίαση, ακόμη, συζητήθηκε το… ναυάγιο σε τρία σημεία που υπήρξε στις συζητήσεις του υπουργού Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη με τους Αζέρους για τον TAP ενώ όπως τονίζουν πηγές της Συγγρού ” ότι κάναμε με κόπο τίθεται εν κίνδυνο”.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Βρούτσης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά – «Το 2026 να φέρει υγεία, ευημερία, σταθερότητα»
Τα μέλη της αδελφότητας Κεφαλληνίων και Ιθακήδιων έδωσαν συμβολικά στον Νίκο Ανδρουλάκη μία φωτογραφία από το 1995, που εικονίζει μέλη της χορωδίας της αδελφότητας να λένε τα κάλαντα στην ίδια αίθουσα
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης