Πολιτική

Κουκουλόπουλος: Έχω φωτογραφίες του Τσίπρα με Αγγελοπούλου και Λάτση

Κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2015 στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος "άναψε φωτιές" επαναφέροντας στο προσκήνιο την φημολογούμενη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Γιάννα Αγγελοπούλου και την Μαριάννα Λάτση σε prive club του Κολωνακίου.

“Υπάρχουν φωτογραφίες από το συγκεκριμένο δείπνο” είπε ο κ. Κουκουλόπουλος ξεσηκώνοντας σωρεία αντιδράσεων από τους παριστάμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον καλούσαν να τις δείξει ενώ ο Αναπληρωτής Υπουργός ανταπάντησε : “Ας το διαψεύσει ο πρόεδρός σας από το βήμα της βουλής και μετά θα τις δείξω”.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος ζήτησε ακόμη άμεση εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας “χωρίς συμφωνίες και συναλλαγές” όπως είπε, ενώ τάχθηκε υπέρ και μιας μικρής παράτασης του προγράμματος.

“Ένας μήνας αρκεί για να είναι η χώρα ασφαλής”, πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και δήλωσε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ πως “τις εκλογές δεν τις θέλουμε αλλά και δεν τις φοβόμαστε”.

Πηγή: skai.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 54
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12