Πολιτική

Ο διάλογος Σαμαρά Χαρδούβελη για την απάντηση στην τρόικα

Αποφασισμένος να σκληρύνει τη θέση του απέναντι στην τρόικα εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός βλέποντας συνεχώς τα εμπόδια που βάζουν οι δανειστές στην διαπραγμάτευση και την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Διαβάστε την εντολή που έδωσε στον Γκίκα Χαρδούβελη.

Η κυβέρνηση αποφάσισε χθες να μην υπάρξει τηλεδιασκεψη μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και τρόικα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να δίνει εντολή στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξιμου στον υπουργό Οικονομικών λέγοντας του: Με email μας απάντησαν αυτοί με email θα τους απαντήσουμε και εμείς!

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές η κυβέρνηση προσπαθεί να άρει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις και να μεταθέσει τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις στους δανειστές και να μην χρεωθεί η ίδια τη διακοπή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 11
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 10