Πολιτική

Πίσω στις αποκρατικοποιήσεις αλλά επιμένουν στην έξοδο από το Μνημόνιο

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές έγινε αρχικά ενημέρωση για όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με την πορεία των αποκρατικοποιήσεων και στη συνέχεια από τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη για την πορεία των συζητήσεων με την τρόικα και την πορεία αξιολόγησης.

Επίσης ο κ. Βενιζέλος σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι έγινε συζήτηση για το ΤΑΙΠΕΔ και μετά για την πορεία των συζητήσεων με την τρόικα.

«Πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Όμως το πλαίσιο είναι καθαρό και καλό για να πάμε στην οριστική έξοδο από το καθεστώς μνημονίου», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα άκρα το τραβάει η Ραχήλ Μακρή – Έστειλε εξώδικο στον Καμμένο για την παραπομπή της στο πειθαρχικό των ΑΝΕΛ!

Σαμαράς: “Η Θράκη ειναι μια απο τις πιο ασφαλείς γωνιές τις Ελλάδας”

Ποιοι επιστρέφουν σε λίγες μέρες στη ΝΔ;

Μήνυμα Αηδόνη σε Σαμαρά – Βενιζέλο: Μην θεωρείτε δεδομένη την ψήφο μου!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης
Η ακτινογραφία των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Τα φαβορί για τη θέση του γραμματέα
Το μήνυμα που έστειλαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αυτό που επιθυμούν δεν είναι ένα κόμμα περιχαρακωμένο αλλά έναν φορέα ανοικτό στην κοινωνία και στις συνεργασίες με τα άλλα κόμματα στον χώρο της Κεντροαριστεράς
Ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ