Κόσμος

Σάλος από την παραίτηση του Προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών

Πόρισμα Πατσαλίδη: Δεν διαπιστώθηκε δόλος εκ μέρους του κ. Αντωνίου. "Ωστόσο δεν ακολουθήθηκαν κάποιες προβλεπόμενες διαδικασίες". Την εκδοχή αυτή υιοθέτησε χθες και το Υπουργικό Συμβούλιο. Ο κ. Αντωνίου είχε προλάβει υποβάλλοντας την παραίτησή του πριν την σύγκληση του Υπουργικού

Το Υπουργικό Συμβούλιο εξέτασε χθες κατά τη συνεδρία του την έκθεση του γενικού διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, Χρίστου Πατσαλίδη, οι οποίες αφορούσαν δέκα ανώνυμες καταγγελίες κατά του κ. Αντωνίου.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών δεν οικειοποιήθηκε χρηματικό ποσό, ούτε και αποδεικνύεται πως διέπραξε τις ενέργειες για τις οποίες καταγγέλθηκε, ωστόσο φαίνεται πως το κλίμα που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό κατά του κ. Αντωνίου τον ανάγκασε σε παραίτηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να την κάνει δεκτή.

Περισσότερα στο Newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS