Κόσμος

Αυτός είναι ο εγκληματίας που ερωτεύτηκαν χιλιάδες γυναίκες! ΦΩΤΟ

Τον λένε Jeremy Meeks και έχει ξεσηκώσει τις γυναίκες όλου του κόσμου! Δεν είναι μοντέλο, είναι κακοποιός, αλλά τα γαλανά του μάτια και τα σαρκώδη χείλη του είναι τόσο θελκτικά που η φωτογραφία του από το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον, έκανε τον γύρο του πλανήτη μέσω facebook.

Οι γυναίκες τον ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και έκαναν like στην φωτογραφία που ανέβηκε από το αστυνομικό τμήμα πάνω από 20.000 φορές μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Χαμός έγινε και στο Twitter και ο 30χρονος έγινε το πρόσωπο της ημέρας.

Τα σχόλια στο facebook ήταν απολαυστικά:

«Γιατί είναι ένοχος; Γιατι ειναι σέξι;»

«Βάλτε τον στο ημερολόγιο της φυλακής αλλά σε κάθε μήνα», έγραψε κάποιος άλλος.

Ο Meeks ήδη καταδικασμένος για διάφορα αδικήματα συνελήφθη ως μέλος συμμορίας και στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά. Η εγγύηση είναι 900.000 δολάρια και φήμες αναφέρουν ότι ήδη γίνεται έρανος για να συγκεντρωθεί το πόσο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι όμως! Το Game Of Thrones ήταν αληθινό!

Η εικόνα που ντροπιάζει την Γαλλία και σοκάρει τον κόσμο

Βουλευτής ζητά να απαγορευτούν τα ψηλοτάκουνα και τα ίσια παπούτσια!

Βίντεο: Έπαιξε με το… θάνατο και γλίτωσε για μερικά δευτερόλεπτα

Βγήκε γυμνή να κάνει ηλιοθεραπεία και έγινε μποτιλιάρισμα!

Απίστευτο λάθος γιατρού: Του έκοψε 2,5 εκ. από το πέος του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: «Σήμερα ένας καταστροφικός τυφώνας θα πλήξει τον ουρανό της πόλης της Γάζας και οι στέγες των τρομοκρατικών πύργων θα σειστούν»
«Απελευθερώστε τους ομήρους και καταθέστε τα όπλα σας, αλλιώς η Γάζα θα καταστραφεί και εσείς θα εξοντωθείτε» προειδοποίησε την Χαμάς ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατς
Ισραέλ Κατζ