Κόσμος

Στις 5 Οκτωβρίου οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία

Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία θα πραγματοποιηθούν στις 5 Οκτωβρίου 2014. Αυτό συμφώνησαν σε διαβουλεύσεις στη Βουλή οι ηγεσίες των βασικών πολιτικών δυνάμεων.

Στις διαβουλεύσεις πήραν μέρος το Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, το GERB και το Κίνημα Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, ενώ απείχε το εθνικιστικό “Ατάκα”.

Τα κοινοβουλευτικά κόμμα συμφώνησαν, επίσης, να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, προκειμένου να καταρτισθεί κατάλογος με νόμους και τροπολογίες σε προτεραιότητα, ώστε να συζητηθούν πριν τη διάλυση του παρόντος κοινοβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Βραχυκύκλωμα” στις σχέσεις Σόφιας – Βρυξελλών για τον αγωγό “South Stream”

Το κυβερνών Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα πρότεινε διαβουλεύσεις για την ημερομηνία πρόωρων εκλογών

Βουλγαρία: “Αλλαγή φρουράς” στην ηγεσία των Σοσιαλιστών;

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Κόλαση» στη Μέση Ανατολή: Drone χτύπησαν στρατιωτική βάση στην Κύπρο – Βομβαρδισμοί στον Λίβανο – Ο πόλεμος εξαπλώνεται
Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ εξαπέλυσαν μαζικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν, πλήττοντας πάνω από 1.000 στόχους, ενώ επιθέσεις έγιναν και στον Λίβανο σε θέσεις κατά της Χεζμπολάχ
Επιθέσεις στο Ισραήλ