Πολιτική

Κεδίκογλου για ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί σήμερα υπερασπίζεται το δημοψήφισμα;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσιεύματα των Financial Times, επιτέθηκε εκ νέου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κατηγόρησε ότι ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες έναν βρώμικο πόλεμο λάσπης εναντίον της κυβέρνησης, στηρίζοντας, όπως είπε, τις συκοφαντίες του σε υποτιθέμενα δημοσιεύματα των Financial Times.

Σημείωσε, επίσης, ότι τώρα, που, με βάση τα πραγματικά δημοσιεύματα, αποκαλύπτεται ότι η χώρα βρέθηκε ένα βήμα πριν από την έξοδο από το ευρώ και την πλήρη καταστροφή, η οποία απετράπη την τελευταία στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ «αντί να ζητάει δημόσια συγνώμη, συνεχίζει να βρίζει και να συκοφαντεί».

«Τον αφήνουμε στην κρίση του ελληνικού λαού που γνωρίζει πλέον τα αληθή δημοσιεύματα», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος, επισημαίνοντας ότι παραμένει αναπάντητο και απευθύνει το ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί το δημοψήφισμα που τότε χαρακτήριζε “πολιτικό τρικ” σήμερα το υπερασπίζεται».

«Περιμένουμε την απάντησή του», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουμουνδούρου: Τρομοκρατούν πάλι με το ευρώ – Μαυρογιαλούρος ο Σαμαράς

Κεδίκογλου: Ο Σαμαράς είναι δικαιωμένος που απέτρεψε το δημοψήφισμα – ΣΥΡΙΖΑ: Εξαπατήσατε το λαό

ΣΥΡΙΖΑ για Κάννες: Ο πρωθυπουργός μαριονέτα του Μπαρόζο έκανε παιχνίδια στις πλάτες του λαού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης