Πολιτική

Φυλλορροούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Φωτογραφίζουν και τρίτο βουλευτή που είναι έτοιμος να φύγει

- Καζάνι που βράζει οι ΑΝ.ΕΛ με την ηγεσία να περιμένει και τρίτη αποχώρηση
- Ποια γυναίκα βουλευτής ακούγεται ότι θα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει
- Τέσσερις συνολικά οι βουλευτές που εξέφρασαν διαφωνίες ανοιχτά
- Μαχαιρώματα μεταξύ και κατηγορίες για υπονόμευση του κόμματος

Μπορεί η αποχώρηση της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κώστα Γιοβανόπουλου να προκάλεσαν σεισμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων όμως φαίνεται ότι υπάρχουν και… ισχυροί μετασεισμοί.

Δεν είναι μόνο οι καταγγελίες των βουλευτών που αποχώρησαν, κατηγορίες οι οποίες στοχεύουν απευθείας στην ηγεσία του κόμματος, αλλά και οι επόμενες κινήσεις βουλευτών που λέγεται ότι θα κάνουν το ίδιο διαχωρίζοντας τη θέση τους από τις επιλογές του Π. Καμμένου και των άλλων στελεχών.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες μιλούν και για τρίτο βουλευτή που είναι στην πόρτα της εξόδου από το κόμμα και την ανεξαρτητοποίησης.

Μάλιστα λέγεται ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ σε διάφορα μέσα ακούγεται το όνομα της Σταυρούλας Ξουλίδου. Αφορμή βέβαια έδωσε και η ίδια με τη μη εμφάνισή της στη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος μετά τις αποχωρήσεις Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου.

Βλέπουν την “Ομάδα Νταβρή” πίσω από τις εξελίξεις
 

Τις υποψίες της εξέφρασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και τον Νίκο Ευαγγελάτο και η Ρ. Μακρή, ενώ συζητείται έντονα η λεγόμενη και “ομάδα Νταβρή” όπως αποκαλείται στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Ο Γ. Νταβρής αποχώρησε μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και θεωρείται ότι είναι σε άμεση συνεργασία με συνολικά επτά βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο ίδιος, οι δύο βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν χθες και άλλοι τέσσερις βουλευτές του κόμματος οι: Στ. Ξουλίδου, Μαρ. Χρυσοβελώνη, Β. Καπερνάρος και Π. Χαϊκάλης.

Συνολικά επτά βουλευτές δηλαδή και όλοι τώρα εντός του κόμματος αναρωτιούνται τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και ποια θα είναι η στάση τους.

Ο Π. Χαικάλης πάντως ήταν ιδιαίτερα δεικτικός απέναντι στους δύο βουλευτές που παραιτήθηκαν ευχόμενος “και σε καλή μεριά” αφήνοντας ανοιχτά υπόνοιες ακόμη και για χρηματισμό.

Ο Τ. Κουίκ μίλησε για φυγή από μια μάχη την οποία μπορείς να δώσεις έστω και διαφωνώντας. Ήταν μια κίνηση που δημιουργεί πολλές υποψίες, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης:

Καζάνι που βράζει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Στη δημοσιότητα δύο επιστολές της Γιαταγάνα που καρφώνει τον Καμμένο – Ο ρόλος του Τζιτζικώστα στη ρήξη

Καμμένος σε Γιαταγάνα – Γιοβανόπουλο: Είστε αποστάτες – “Μας ευνούχιζες”, απαντούν

Προς Νέα Δημοκρατία οι Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος; “κλεφτές ματιές” και στο κόμμα του Πολύδωρα…

Ραγδαίες εξελίξεις στους ΑΝΕΛ – Πληροφορίες και για τρίτο βουλευτή που θα ανεξαρτητοποιηθεί – Καταγγέλλει υπονόμευση η Ραχήλ Μακρή

Τρικυμία στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Τι απαντά ο Πάνος Καμμένος στην ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη: Θα μπορούσε να μην έχει καταψηφίσει τη δυνατότητα για 4ημερη εργασία
«Μια οριζόντια μείωση του χρόνου εργασίας απλώς αυξάνει το κόστος εργασίας, το οποίο εν συνεχεία μετακυλίεται στην πραγματική οικονομία και τελικά στον ίδιο τον εργαζόμενο»
Νίκη Κεραμέως 8
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 13,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Τσίπρα και Καρυστιανού
Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας - Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Κάλπη 138
Επιτελικό κράτος: Από το gov.gr στη μείωση των τροχαίων και από το panic button στο «Σπίτι μου» και τα προγράμματα 36 δισ ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης
Το κυβερνητικό μοντέλο με κεντρικό συντονισμό, στοχοθεσία και παρακολούθηση έργων – Παραδείγματα από την καθημερινότητα των πολιτών
Μέγαρο Μαξίμου
Θάνος Πλεύρης στη τριμερή με Βουλγαρία και Τουρκία για το μεταναστευτικό: Ενίσχυση της μάχης κατά των διακινητών
Στην Αθήνα οι υπουργοί των τριών χωρών – Θετική αποτίμηση της συνεργασίας, έμφαση στην ασφάλεια των συνόρων, στις επιστροφές και στις πιθανές επιπτώσεις από την κρίση στη Μέση Ανατολή
Τριμερής συνάντηση υπουργών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Τουρκίας στην Αθήνα για το μεταναστευτικό