Αθλητικά

Πανιώνιος: Πρώτη… γνωριμία Αναστόπουλου με τους παίκτες

Στο γήπεδο του Πανιώνιου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Αναστόπουλος για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τη νέα του ομάδα! "Θα μείνουμε ενωμένοι και θα πετύχουμε τον στόχο μας", τόνισε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά παρουσιάστηκε στους παίκτες του Πανιωνίου από τους ανθρώπους της διοίκησης, είχε και την πρώτη συνομιλία μαζί τους και στην συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του Πανιωνίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πλέον προέχει το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα κι έτσι… βήμα-βήμα θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

“Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, όπως και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης τους οποίους γνωρίζω από όταν αγωνιζόμουν στον Πανιώνιο. Θα είμαι πάντα μπροστά. Είμαστε μια οικογένεια. Θα μείνουμε ενωμένοι και με αγάπη θα πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ακολουθεί ο Απόλλωνας και μετά βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ρεπό αύριο και από Τετάρτη ξεκινάμε δουλειά”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αναστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα