Αθλητικά

Χειροπέδες σε 40χρονο για τα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω – ΑΕΚ

Ο 40χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, πρωταγωνίστησε στα επεισόδια τα οποία διαδραματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση των Νόμων «περί όπλων» και «περί εξωσχολικού και επαγγελματικού αθλητισμού».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 40χρονος συμμετείχε σε επεισόδια, που σημειώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγάλεω κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις αρχές ο συλληφθείς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια, γρονθοκοπώντας και επιφέροντας αλλεπάλληλα κτυπήματα σε οπαδό.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε

Πειθαρχικές διώξεις σε ΑΕΚ, Αιγάλεω και Εργοτέλη!

Διακοπή ή εκκένωση σε περίπτωση επεισοδίων ζήτησε ο Ανδριανός

ΑΕΚ: Ετοιμάζει την υπερασπιστική της γραμμή

Μέχρι και αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και Αιγάλεω!

Βαρύ κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο Αιγάλεω

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα