Πολιτική

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είπατε λέξη για τον Ξηρό – Αλλωστε είναι γνωστές οι σχέσεις σας με την τρομοκρατία

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΝΔ με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, μια ημέρα μετά την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού. Κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σχέσεις με την τρομοκρατία λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ψελλίσει λέξη για την απόδραση Ξηρού, "πως να το κάνει όταν μέσω της Αυγής ζητούσε άδειες για Γιωτόπουλο και Κουφοντίνα;"

 ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σήμερα είναι η μέρα της έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρώπη. Το επίσημο κομματικό Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα Αυγή, επιλέγει να προβάλλει τους συμμάχους του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη. Χωρίς ντροπή, παρουσιάζει ανάμεσα στους υποστηρικτές Τσίπρα, τον Αντόνιο Νέγκρι, που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση από την Ιταλική Δικαιοσύνη (που μετατράπηκαν σε 13) για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία. Υποθέτουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανοι που εξασφάλισαν την υποστήριξη ενός ακόμα ακραίου, περιθωριακού προσώπου.

Αλλά, είναι γνωστές οι θέσεις (και οι σχέσεις) του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Άλλωστε παραμένουν -μέχρι και σήμερα- επίλεκτα στελέχη του, οι κεντρικοί μάρτυρες και οι δικηγόροι υπεράσπισης των δολοφόνων της 17Ν.
Ίσως γι αυτό δεν ψέλλισε λέξη χθες ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόδραση του δολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού. Πώς να το κάνει άλλωστε, όταν στις 22 Δεκεμβρίου 2013, πάλι μέσω του επίσημου Οργάνου του της Αυγής, ζητούσε την χορήγηση αδείας εξόδου από την φυλακή για τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Δεν του βγήκε η αποφυλάκισή τους, αλλά όπως αποκαλύπτει η σιωπή των στελεχών του, ικανοποιήθηκε μερικώς με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σήμερα η Ελληνική κοινωνία και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν εμπράκτως από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Χωρίς μισόλογα και αοριστίες

Αλλά για να τελειώνουν τα αστεία του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένουμε την έμπρακτη καταδίκη τόσο του Αντόνιο Νέγκρι, όσο και των στελεχών του κόμματός του και της Αυγής, που σε κάθε ευκαιρία υπερασπίζονται τρομοκράτες.
Όπως για παράδειγμα, περιμένουμε (για αρχή) την διαγραφή του μέλους της Κεντρικής του Επιτροπής Δημήτρη Μπελαντή, που δεν χάνει ευκαιρία να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, από κοινού με τον Κουφοντίνα (που παρεμβαίνει μέσω τηλεφώνου) και σε δράσεις για την απελευθέρωση Γιωτόπουλου, αποκαλώντας τους επισήμως «πολιτικούς κρατούμενους»!

Σήμερα η Ελληνική κοινωνία και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν εμπράκτως από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Χωρίς μισόλογα και αοριστίες.
Σήμερα ο Ελληνικός λαός και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας».
Σήμερα. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει ότι ταυτίζεται απολύτως μαζί της!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέρουν που βρίσκεται ο Βασίλης Ξηρός

Οι κάμερες θα “μιλήσουν” για το αν έκανε ρεβεγιόν με τους Πυρήνες ο Χριστόδουλος Ξηρός – Τρέμουν με Μαζιώτη, Ξηρό και Παλαιοκώστα ελεύθερους!

Έξαλλοι οι Αμερικανοί για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού! – «Μας απογοητεύσατε! Βρείτε τον και στείλτε τον ξανά στη φυλακή!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 5
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης