Η ΑΕΚ ήταν το φαβορί στο ματς με τον Ηλυσιακό και το έδειξε από την αρχή αφού είχε συνεχώς τη μπάλα και προσπαθούσε να σκοράρει.
Αυτό δεν συνέβη στο πρώτο μέρος και το άγχος φάνηκε να δημιουργεί πρόβλημα στους παίκτες του Δέλλα. Ο Γεωργέας στο 56′ έδωσε τη λύση και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν εύκολα.
Ο Μπρέσεβιτς στο 60′ έκανε δύο τα τέρματα της ΑΕΚ και στο 76′ ο Πόποβιτς με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό Ηλυσιακός – ΑΕΚ 0-3.
Ηλυσιακός: Νικολάου, Φίπε (38′ Μητσόπουλος), Ιωαννίδης, Σίσκος, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Μασούρας (65′ Κολοβός), Φλέγγας (70′ Αγγελόπουλος), Κωσταντίνου, Στρατάκης, Κάμπας.
ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας (80′ Παληαρούτας), Ντακόλ (86′ Καζβιρόπουλος), Μπρέσεβιτς (78′ Τσεβάς), Γροντής, Πόποβιτς.