Αθλητικά

Πέρασε απ΄τη Μόσχα με Αγκουέρο η Σίτι

Με δύο γκολ του Κουν Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-1 της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και διπλασίασε τις νίκες της στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Τόσιτς στο 32΄, ωστόσο στη συνέχεια δράση ο Αργεντίνος επιθετικός που στο 34΄ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ 8 λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή για την αγγλική ομάδα.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Ναμπάμπκιν. Β. Μπερεζούτσκι (6′ Α. Μπερεζούτσκι), Σενίκοβ, Βέρνμπλουμ, Χόντα, Τσούμπερ (50′ Μούσα), Τόσιτς, Μιλάνοφ, Ντουμπιά

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Χάβι Γκαρθία, Νάστασιτς, Κολάροφ, Νάβας, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα (80′ Νασρί), Αγουέρο (89′ Κλισί), Νεγρέδο (72′ Τζέκο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα