Ο Έλληνας μέσος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό με τις φετινές του εμφανίσεις και ήδη ο Γιάννης Αναστασίου έχει εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του παίκτη στο “τριφύλλι” (το ίδιο επιθυμεί και ο παίκτης).
Οι “πράσινοι” αναμένεται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας -με αυξημένες οικονομικές απολαβές- στον Λαγό και με χρονική διάρκεια έως το 2017.
Το όνομα του 21χρονου χαφ έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, όμως στον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να χάσουν ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία τους. Το καλοκαίρι του 2012 ο νεαρός άσος είχε υπογράψει στο “τριφύλλι” διετές συμβόλαιο (55.000 ευρώ τον πρώτο και 80.000 ευρώ το δεύτερο), όμως τώρα η διοίκηση της “πράσινης” ΠΑΕ σκοπεύει να του προσφέρει αύξηση ύψους 40% με 50% στις φετινές του αποδοχές.
Διαβάστε ακόμα…
“Η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό”
Σενάρια για Κάντλετς και Παναθηναϊκό
Ζέκα: Ο δεύτερος γύρος θα είναι καλύτερος για τον Παναθηναϊκό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT