Πολιτική

Η αιφνίδια πρόσκληση Παπούλια σε Τσίπρα και το γεύμα μυστήριο με Σαμαρά

Ερωτήματα και... θεωρίες συνωμοσίας προκαλεί η απόφαση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια να καλέσει σήμερα στις 15:00 στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να συναντήσει τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόλις λίγες ώρες μετά από γεύμα… μυστήριο που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Μυστήριο καλύπτει τους λόγους που ο Κάρολος Παπούλιας κάλεσε σε «ιδιωτικό» γεύμα το Αντώνη Σαμαρά, λίγο πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για το Μπακού του Αζερμπαιτζάν (ταξίδι που τελικά ματαιώθηκε λόγω βλάβης στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος) όπου και θα υπέγραφε τη συμφωνία κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ αλλά και την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ.

Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και ο διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου κ. Μπούρας, ενώ από την Προεδρία της Δημοκρατίας στο γεύμα παρακάθισαν ο διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Μπίτσιος και ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας κ. Γεωργίου.

Όσον αφορά το… «μενού» είναι βέβαιο ότι οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ματαιώθηκε το ταξίδι Σαμαρά επειδή “ξεμείναμε” από αεροπλάνα!

Απανωτά ραντεβού του Παπούλια με Σαμαρά και Τσίπρα

Λαχτάρα στον αέρα! Βλάβη στα όργανα του πρωθυπουργικού αεροσκάφους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5