Lifestyle

Ν. Γερμανού – Μ. Ιωάννου: Τέσσερις μήνες μαζί και full ερωτευμένοι!

Βραδινή έξοδος για δύο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα μπουζούκια διασκέδασε το Σαββατόβραδο η Ναταλία Γερμανού με τον αγαπημένο της Μάνο Ιωάννου. Το ζευγάρι, που είναι πλέον τέσσερις μήνες μαζί, κάνει συχνά βραδινές εξόδους και μάλιστα δεν κρύβουν στιγμή τον έρωτά τους!

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός απόλαυσαν αυτή τη φορά το πρόγραμμα της Πάολα, του Παντελή Παντελίδη, της Τάμτα και του Stan. Τόσο η Ναταλία όσο και ο Μάνος έχουν δηλώσει θαυμαστές της Πάολα και όχι μόνο τραγούδησαν τις επιτυχίες της αλλά της αφιέρωνα κι ο ένας στον άλλον.

Δες φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Αναστασία Γιούσεφ για την εγκυμοσύνη της: Νιώθω ότι έχω κάνει μία αναβάθμιση σαν γυναίκα και ολοκληρώνομαι
«Νιώθω ολοκληρωμένη, πολύ χαρούμενη με αυτό, λίγο αγχωμένη, αλλά νομίζω ότι τα έκανα όλα στη ζωή μου, αυτά που ήθελα να καταφέρω και ήταν η κατάλληλη στιγμή» προσθέτει
Αναστασία Γιούσεφ