Lifestyle

Βραδιά Ελληνικού Κινηματογράφου με διάσημους στο Κολωνάκι! Δες φωτογραφίες

Πού βρέθηκαν χθες το βράδυ οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz;

Μια βραδιά αφιερωμένη στον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο πραγματοποίησαν χθες το βράδυ σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι η Υρώ Μανέ με την Μαρία Καβογιάννη. Οι δυο γνωστές ηθοποιοί ανέβηκαν στη σκηνή και έπαιξαν με το κοινό ένα ιδιαίτερο παιχνίδι βασισμένο στις ατάκες και τα τραγούδια του ελληνικού σινεμά.

 

Οικοδεσπότης της βραδιάς στο Altamira ήταν ο Πέτρος Λαγούτης που παρουσίασε το παιχνίδι και έδωσε το δικό του στίγμα στη βραδιά.

 

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν η Μάρθα Καραγιάννη, ο Κώστας Βουτσάς, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα