Οικονομία

Ρυθμίσεις χρεών και περαιώσεις ΤΕΛΟΣ!

Η τρόικα απαίτησε να ενισχυθούν άμεσα τα έσοδα. Δόθηκε ασφυκτικό πρόγραμμα και απαιτήθηκε να μην υπάρξουν ευνοϊκές ρυθμίσεις. Έτσι ούτε δόσεις για την ρύθμιση χρεών, ούτε και περαιώσεις γίνονται αποδεκτές από τους εταίρους και δανειστές μας.

Το υπουργείο υπολογίζει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα εισπράξει 2 δισεκατομμύρια από χρέη, ωστόσο ο στόχος μοιάζει… ουτοπικός.
Ήδη η τρόικα έχει εντοπίσει καθυστερήσεις στην είσπραξη των οφειλών και έτσι απαίτησε να |”κοπούν” όλες οι ευνοϊκές ρυθμίσεις.
Έτσι μπαίνει τέλος στις περαιώσεις εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων
Επιταχύνονται οι δίκες για εκπρόθεσμες οφειλές
Με τη μορφή του… κατεπείγοντος θα γίνουν οι δίκες για οφειλές άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ
Καταργούνται (στο μέλλον) οι ρυθμίσεις χρεών με δόσεις ή μειώνονται δραμματικά οι δόσεις εξόφλησης χρεών.

Διαβάστε επίσης
Απελευθέρωση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα