Αθλητικά

Βέροια: Δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοιες διαιτησίες

Τα έντονα παράπονα της για την διαιτησία του Κουκουλάκη στην αναμέτρηση με τον Άρη εξέφρασε η ΠΑΕ Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Πάγια θέση της Π.Α.Ε. Βέροια είναι να μην ασχολείται και να μην βγάζει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.

Μετά το χθεσινό αγώνα με την Π.Α.Ε. Άρης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο ότι η Π.Α.Ε. Βέροια δεν θα ανεχτεί πλέον τέτοιες διαιτησίες. Παράλληλα, η μη δημόσια τοποθέτηση μας όλα αυτά τα χρόνια, δε θα πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία γιατί σκοπός της ομάδας μας είναι το ευ αγωνίζεσθε και η ίση μεταχείριση όλων των ομάδων.

Ευελπιστούμε το «ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη» να ήταν το τελευταίο. Ευχόμαστε να μην ισχύσει η παροιμία βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και να μην επαληθευτούν οι φήμες ότι ο τελικός στόχος δεν είναι η Π.Α.Ε. Βέροια αλλά ο Πρόεδρος της Ένωσης μας και Πρόεδρος της ΚΕΔ ΚαραμελίδηςΓεώργιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα