Αθλητικά

“Ετοιμάζονται” για Κοντρέρας στην Τούμπα – Ανέβασαν…μήνυμα σε πανό!(ΦΩΤΟ)

Σε δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και οι οπαδοί του “Δικεφάλου του Βορρά” θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον αμυντικό των Πειραιωτών .

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανάρτησαν ένα πανό μεταξύ της θύρας 4 και της θύρας 5 του γηπέδου της Τούμπας στο οποίο αναφέρονται στον Πάμπλο Κοντρέρας που πλέον αγωνίζεται στους “ερυθρόλευκους”.

Το μήνυμα προς τον πρώην παίκτη των Θεσσαλονικέων ήταν στα ισπανικά και έγραφε: “Ο Ιούδας είχε την αρχ… να κρεμαστεί”…. Το πανό κατέβηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» Αμορίμ μετά τον χαμένο τελικό της Γιουνάιτεντ: Εάν η ομάδα και ο κόσμος δεν με θεωρούν κατάλληλο, φεύγω χωρίς αποζημίωση
Ακούγοντας την “γκρίνια” που επικρατεί στους “κόκκινους διαβόλους”, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε διατεθειμένος ακόμα και για αποχώρηση
Ο Ρούμπεν Αμορίμ μετά τον χαμένο τελικό της Γιουνάιτεντ στο Μπιλμπάο (ΦΩΤΟ REUTERS