Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ανάσανε” ο ΟΦΗ – Τον… κράτησε ο Γουναρίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τέρματα των Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη, επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και πήρε βαθμολογική… ανάσα ενόψει της συνέχειας. “Ήρωας” στα τελευταία λεπτά ο Γουναρίδης, με το σκορ στο 1-0

Η ομάδα του Νίκου Αναστάπουλου με το “τρίποντο” επί των Αρκάδων έφτασε στους 17 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας που είχε μια ανούσια υπεροχή στο ματς έμεινε στους 25.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ πολύ νωρίς με τον Παπάζογλου (14′).Στην συνέχεια ο Αστέρας ανέβασε… στροφές, πήρε την κατοχή της μπάλας και βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 21′, αλλά ο Γουναρίδης έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο το ψιλοκρεμαστό σουτ του Καλαντζη.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχαμε πολύ καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση και τους Κρητικους να είναι κοιτάζουν περισσότερο τα μετόπισθεν

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να ρισκάρουν, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις (είχαν δυο καλές στιγμές με τον Παπάζογλου). Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν… όλα για όλα, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν πολύ καλό Γουναρίδη ο οποίος σε δυο περιπτώσεις “κατέβασε τα ρολά”. Πάντως ο ΟΦΗ… μίλησε στη λήξη του αγώνα, με τον Κουτσιανικούλη να σφραγίζει την επιστροφή των Κρητικών στις νίκες (τελευταίο “τρίποντο” στις 10 Νοεμβρίου, όταν επικράτησαν 2-0 της Βέροιας στο Ηράκλειο).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης (77′ Κουρδάκης), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Βερόν, Βιτώρος (71′ Μπανούσης), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης (86′ Ζορμπάς).
 
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης (80′ Έγκον), Μπαρτολίνι, Άλβαρες, Φορμίκα, Φραγκουλάκης (46′ Γκάμπριελ), Κάστελς, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε