Αθλητικά

Δεν υπάρχει θέμα με τον Μπόλονι στον ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά διέψευσε τα δημοσιεύματα από τη Ρουμανία που ήθελαν τον Μπόλονι να τίθεται υπό έντονη αμφισβήτηση.

Προβληματισμός για τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, υπάρχει στον ΠΑΟΚ αλλά ο Λάζλο Μπόλονι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης.

Αυτό είναι το κλίμα που υπάρχει στον Δικέφαλο του βορρά μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και σε καμία περίπτωσει δεν επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα από την Ρουμανία που έκαναν λόγο για απομάκρυνση του Μπόλονι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα