Αθλητικά

Στον… αέρα η συμμετοχή του Ιμπαγάσα στο ντέρμπι

Ο παίκτης... ορχήστρα του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα των “ερυθρόλευκων”, το Σάββατο, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του.

Φουστέρ: Στο χέρι μας να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό

Βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι των “αιωνίων” και η αγωνία… κορυφώνεται στον Ολυμπιακό, όσον αφορά την πιθανότητα συμμετοχής του Αριέλ Ιμπαγάσα στο ντέρμπι.
 
Ο Αργεντινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Πέμπτης και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό θα οριστικοποιηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής.
 
Αν ο Ιμπαγάσα δεν καταφέρει να λάβει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας ούτε τότε, θα τεθεί εκτός πλάνων του Βαλβέρδε για το ματς με τους “πράσινους”..
 
Από εκεί και πέρα, ο Φέισα έκανε θεραπεία ενώ ο Παπάζογλου ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Οι “ερυθρόλευκοι” θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή στις 19:00.
Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα