Κόσμος

Το πρωί της Δευτέρας στο “οικόπεδο 12” ο Χριστόφιας

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας θα μεταβεί αύριο το πρωί στην πλατφόρμα "Ομηρος", από όπου διεξάγονται οι ερευνητικές γεωτρήσεις για ανεύρεση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τον πρόεδρο Χριστόφια θα συνοδεύουν η υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Πραξούλα Αντωνιάδου, ο υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα