Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

O Παπουτσής δυναμιτίζει τη συμφωνία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και όλοι προσπαθούν να βρουν τα… κοινά σημεία Παπανδρέου-Σαμαρά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δυναμίτιζε το κλίμα με δηλώσεις του κατά του προέδρου της ΝΔ.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν στο περιστύλιο της Βουλής, λίγο πριν ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ίσως η τελευταία υπό τον Γ. Παπανδρέου, για το ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει πείσει για την πρόθεσή του να παραιτηθεί, απάντησε: «ποιος έχει πείσει τι, αποτελεί παιχνίδι πόκας με τους θεσμούς».

Ήταν μια… σπόντα προς τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγόρησε για ανευθυνότητα, κυρίως για την εμμονή του να ζητά την παραίτηση του πρωθυπουργού για να συμφωνήσει να συμμετάσχει στο σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

«Η πρόταση του κ. Παπανδρέου και της κυβέρνησης είναι μια πρόταση καθ’ όλα έντιμη και με πλήρη συνείδηση της ευθύνης που έχει στη σημερινή κατάσταση της χώρας.
Κι εγώ όπως και ολόκληρος ο ελληνικός λαός, και είμαι βέβαιος και ένα τμήμα του κόσμου της ΝΔ, θα περιμέναμε εντονότερα αντανακλαστικά υπευθυνότητας από τον κ. Σαμαρά» είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα επτά σημεία του Παπανδρέου για τη νέα κυβέρνηση – Τι ειπώθηκε στο υπουργικό για τον νέο πρωθυπουργό

 

20:30 η συνάντηση Παπούλια – Παπανδρέου – Σαμαρά

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε