Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την “Petit Chateau”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η νέα συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και των διοικούντων της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους της εταιρίας “Petit Chateu” κατέληξε σε προφορική συμφωνία για την διαδικασία ελέγχου και εισόδου της εταιρίας στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.
 
Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποκαλύπτει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με την ιταλική εταιρία προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες αγοράς μειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ
 
 
Οι συζητήσεις του κ. Αδαμίδη με τους πέντε εκπροσώπους της εταιρείας έγιναν στο ίδιο καλό κλίμα με το δείπνο που είχαν οι δύο πλευρές το βράδυ της Δευτέρας.
 
Βασικός άξονας παρέμεινε η προϋπόθεση που έθετε η ΑΕΚ για εισροή των 2 εκατ. ευρώ με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης (η οποία θα μετοχοποιηθεί στη συνέχεια) και όχι με τη μορφή τραπεζικών εγγυήσεων, όπως αντιπρότεινε η ιταλική εταιρεία.
 
Μπορεί, λοιπόν, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ να μη διευκρινίζεται αν και πως ικανοποιήθηκε η συγκεκριμένη απαίτηση, ωστόσο γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών “σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου και εισόδου της ανωτέρω εταιρίας στη μετοχική σύνθεση”.
 
Ακόμα συζητήθηκε πως η εταιρία αυτή δεν θέλει να έχει λόγο μέσα στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ η επένδυση της προσβλέπει σε αγοροπωλησία ποδοσφαιριστών που πρόκειται στο μέλλον να προστεθούν στο ρόστερ. Όχι δηλαδή από τους υπάρχοντες.
 
Από την ΑΕΚ πάντως εμφανίζονται πως έκαναν το παν, προκειμένου να διασφαλιστεί η Ένωση.
 
Το σίγουρο είναι πως οι εκπρόσωποι της εταιρίας θα μείνουν ακόμα τέσσερις – πέντε μέρες στην Αθήνα για τους ελέγχους και θα βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.
 
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
 
“Έγινε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρίας ”Petit Chateau SRL” και της Διοίκησης της ΠΑΕ.
 
Επήλθε προφορική συμφωνία σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου και εισόδου της ανωτέρω εταιρίας στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
 
Εφόσον προκύψει έγγραφη δεσμευτική συμφωνία θα δημοσιοποιηθούν οι όροι της”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε