Αθλητικά

“Ακέφαλος” ο Πανιώνιος – Παραιτήθηκε ο Βεντούρης

Ο Γεράσιμος Βεντούρης, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους, υπέβαλε προφορικά την παραίτηση του από την προεδρία της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ.

Ακόμη πιο επίσημο χαρακτήρα αναμένεται να πάρει η κίνηση του προέδρου του Πανιωνίου, το Σάββατο όταν και θα καταθέσει γραπτώς την παραίτηση του.

Ο λόγος που φαίνεται να οδήγησε τον Γεράσιμο Βεντούρη στην παραίτηση είναι το ναυάγιο με τους υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ υπέβαλλε προφορικώς σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα