Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Την… ψάχνει με Ιακουίντα – Δεν “προχωρά” του Μακούν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός επιθετικός της Γιουβέντους είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για τη ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Ο προπονητής της Βίλα δήλωσε πως δεν παραχωρείται κανένας παίκτης της ομάδας.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει έναν παίκτη ο οποίος θα δώσει ταχύτητα στην γραμμή κρούσης της ομάδας και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πρότεινε τον Βιτσέντσο Ιακουίντα.
 
Ο Ισπανός προπονητής συμφώνησε με αυτή την επιλογή και ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με τη Γιουβέντους. Η “Γηραιά Κυρία” δεν υπολογίζει τον 32χρονο φορ και θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του (παίρνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως).
 
Εν τω μεταξύ, όλα δείχνουν πως οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ζαν Μακούν οδηγούνται σε… ναυάγειο.
 
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο προπονητής της Αστον Βίλα, Αλεξ ΜακΛις, τόνισε πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν παίκτη από την ομάδα του και αυτό ισχύει για τον Καμερουνέζο μέσο.
 
“Εχουμε πολύ μικρό ρόστερ και δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να φύγει. Αυτό ισχύει και για τον Ζαν Μακούν. Αν φύγει ο Ζαν, ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος για μεταγραφές και δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρουμε κάποιον στη θέση του. Θα ήταν πολύ επικίνδυνο να χάσουμε κάποιους έμπειρους παίκτες χωρίς να τους αντικαταστήσουμε”, δήλωσε ο Σκωτσέζος προπονητής, με τον οποίο είχε συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης ο παίκτης, για να τον πιέσει και να τον αφήσει να έρθει με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε