Κόσμος

Τραγωδία! Σταμάτησε να τον βοηθήσει στη χιονοθύελλα και τον σκότωσε

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 27χρονος Jefferson Heavner που θέλησε να βοηθήσει οδηγό αυτοκινήτου που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια. Ο Marvin Lee έβγαλε όπλο και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Αρκετοί άλλοι είχαν σταματήσει νωρίτερα για να βοηθήσουν τον Marvin Lee και όταν κατάλαβαν ότι είναι μεθυσμένος, ο Jefferson Heavner αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να διαχειριστεί την κατάσταση. Τότε ο Marvin, σύμφωνα με τον επικεφαλής των αρχών στην πολιτεία Catawba, στη βόρεια Καρολίνα, έγινε επιθετικός. Έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως όσους είχαν σταματήσει να τον βοηθήσουν. Μια σφαίρα βρήκε τον 27χρονο Jefferson. Ο Marvin όμως δεν σταμάτησε εκεί. Αφού πήγε προς το μέρος του, τον πυροβόλησε αρκετές φορές ενώ ήταν πεσμένος στον δρόμο.

Μετά μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και όταν έφτασαν οι αρχές αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές. Συνέχισε για αρκετή ώρα να αντιστέκεται μέχρι που τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Η αδερφή του Jefferson Jessica Heavner δήλωσε στο The Charlotte Observer πως ο αδερφός της ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη.

Πηγή: Mashable

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Απλώς σκοτώστε τους»: Σάλος μετά τις δηλώσεις του σχολιαστή του Fox News Μπράιαν Κίλμιντ για τους άστεγους
Ο δημοφιλής παρουσιαστής του Fox & Friends σόκαρε προτείνοντας την εκτέλεση αστέγων με ψυχικά νοσήματα, προκαλώντας κύμα αγανάκτησης και εκκλήσεις για την παραίτησή του
Η εκπομπή Fox & Friends
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Πατριάρχης Ιεροσολύμων συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη: Γάζα και Άγιοι Τόποι στο επίκεντρο
Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε «γενοκτόνο» τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου και δήλωσε πως είναι απαράδεκτες οι ενέργειες του Ισραήλ που στοχεύουν να βλάψουν το ιστορικό της καθεστώς και την ιερότητα της Ιερουσαλήμ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων 4
Politico: Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν σκοπεύει να τερματίσει τον πόλεμο – Η υπόσχεση για νίκη και η πεποίθηση πως θα «γλιτώσει»
«Έχει την επιθυμία να καταστρέψει το ΝΑΤΟ, να δείξει πως είναι άχρηστο. Απέδειξε πως μπορεί να επιτεθεί στις χώρες του ΝΑΤΟ και ότι αυτές δεν διαθέτουν αμυντικά συστήματα»
Βλαντιμίρ Πούτιν 8
Ο πατέρας του δράστη αναγνώρισε τον γιο του στα βίντεο δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ - «Συγκατοικούσε με τρανς άτομο»
Τα αποτυπώματα που άφησε στην ταράτσα ο δράστης και οδήγησαν στην ταυτοποίησή του και το θάρρος του πατέρα να δώσει στις αρχές το παιδί του - Αντιμέτωπος με θανατική ποινή ο 22χρονος δολοφόνος
Ύποπτος για τη δολοφονία του Τσάρλι Κιρτ
7