Αθλητικά

Eurocup: Ο… χειρότερος Άρης! Γλύτωσε την 100άρα στο Μιλάνο

Εφιαλτικό βράδυ για τον Άρη στο Μιλάνο, εκεί όπου γνώρισε την συντριβή (95-54) από την Αρμάνι για τη φάση των “32” του Eurocup και παράλληλα την 20ή του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στην Ιταλία και την 4η πιο βαριά της ιστορίας του στην Ευρώπη.

Ο Άρης συνετρίβη στο Μιλάνο και υπέστη την πρώτη του ήττα στον 10ο όμιλο της φάσης των «32» του EuroCup. Οι θεσσαλονικείς «έπεσαν» με το βαρύ 95-54 από την Αρμάνι, σε αγώνα για την 2η ημέρα της διοργάνωσης, με τους Ιταλούς, που έδωσαν ρεσιτάλ αμυντικής προσήλωσης, να πανηγυρίζουν μπροστά στο κοινό τους την πρώτη τους επιτυχία.

Η ομάδα του Πρίφτη δεν… κατέβηκε στην Arena της Αρμάνι, δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση κόντρα στο “συγκρότημα” του Ρέπετσα και η ήττα 41 πόντων ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο. Η διαφορά για τους Ιταλούς έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου πήραν προβάδισμα 30 πόντων, δείχνοντας μεγάλη προσήλωση στην άμυνα.

O Ουότερς με 12 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς, 10 είχαν Ουάιτ και ΜακΝιλ, ενώ άποντοι έμειναν Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Ξανθόπουλος και Ζάρας. Από την ομάδα του Ρέπεσα πρώτο… βιολί ήταν ο Μάτσβαν με 16 πόντους, ενώ 13 είχε ο Τζεντίλε και 12 ο Λαφαγιέτ.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 57-27, 71-42, 95-54.

Αρμάνι Μιλάνο (Ρέπεσα): ΜακΛιν 6, Λαφαγιέτ 12 (2), Τζεντίλε 13 (1), Αμάτο, Τσερέλα 7 (1), Μάτσβαν 16, Μάγκρο 2, Τσιντσιαρίνι 6 (1), Τζένκινς 12 (2), Μπάρατς 10, Σιμόν 11 (1).

Άρης (Πρίφτης): Ξανθόπουλος, Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Ουάιτ 10 (1), Ουότερς 12 (1), Ζάρας, Χάγκινς 4, Κοέν 5, Μούρτος 4, Σίμτσακ 9, ΜακΝιλ 10 (2).  

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα