Ελλάδα

Επιπλέον πτήση προς την Αθήνα από την Emirates Airline

Ενισχύει τα δρομολόγια των πτήσεών της προς την Αθήνα η Emirates Airline, προσθέτοντας, από την 1η Μαρτίου, μία δεύτερη καθημερινή πτήση και ανεβάζοντας το σύνολο των εβδομαδιαίων πτήσεων που εξυπηρετούν την πρωτεύουσα στις 14.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η πτήση θα συνδέεται με το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Ντουμπάι-Λάρνακα, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μεταξύ της κυπριακής πόλης και της Αθήνας.

Η σύνδεση Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα θα εξυπηρετείται από το σύγχρονο αεροσκάφος Boeing 777-300ER και η πτήση EK 107 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 07:50 και θα φθάνει στη Λάρνακα στις 10:20. Στη συνέχεια θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 11:50 και θα φθάνει στην Αθήνα στις 13:35. Η επιστροφή με την πτήση EK 108 θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 16:15 και θα φθάνει στη Λάρνακα στις 18:00. Εν συνεχεία θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 19:30 και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στη 01:25 την επόμενη ημέρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: «Η επιθεώρηση εργασίας είναι από την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης
«Η Πυροσβεστική και οι υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές προβαίνουν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος»
φωτιά - τρίκαλα
Αποσωλήνωση της 6χρονης με εγκεφαλίτιδα επιχειρούν οι γιατροί στη ΜΕΘ του Παίδων – «Σαρώνει» η γρίπη στα παιδιά
Οι γιατροί αναμένεται εντός της ημέρας να επιχειρήσουν τη σταδιακή αφύπνιση του παιδιού, προκειμένου να το αποσωληνώσουν, με τα επόμενα 24ωρα να χαρακτηρίζονται κρίσιμα
Νοσοκομείο παίδων