Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Χολωμένος” ο Γκοβού – Δεν προπονήθηκε και χάνει τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Γάλλος άσος μοιάζει ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό μετά τα τελευταία παραστρατήματα του. Ο Πατέρας είναι έξαλλος μαζί του και δεν αποκλείεται αν αποδειχθεί ότι ο τραυματισμός του είναι πρόφαση, να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Νίκος Νιόπλιας μόνο ήρεμος δεν είναι αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίνη, Λέτο και Γκοβού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίνης τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής και θα απουσιάσει περίπου μία εβδομάδα. Ο Λέτο θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Όσον αφορά στον Γκοβού, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Ο Γάλλος επικαλέστηκε τραυματισμό και το ιατρικό τιμ δεν του επέτρεψε να προπονηθεί.

Δεν είναι λίγοι, μέσα στην ομάδα που πιστεύουν ότι ο τραυματισμός είναι πρόφαση. Ο Γκοβού είναι πολύ ενοχλημένος με τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με τα… νυχτοπερπατήματα του και ίσως θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει τη δυσαρέσκεια του.

Ο Νικόλας Πατέρας είναι έξαλλος με τον παίκτη και αν επιβεβαιωθεί το ότι απείχε από την προπόνηση χωρίς λόγο, δεν αποκλείεται να του γίνει διακοπή συμβολαίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε