Κόσμος

Ανακαλεί 1.530.000 αυτοκίνητα η Toyota

Σοβαρό πρόβλημα στο σύστημα των φρένων πέντε μοντέλων έχουν εντοπίσει οι υπεύθυνοι της εταιρείας

που αποφάσισαν την ανάκληση για επισκευή 599.029 οχημάτων στην Ιαπωνία και 740.000 οχημάτων στις ΗΠΑ.

Στα μοντέλα που ανακαλούνται στις ΗΠΑ συμπεριλαμβάνονται τα Avalon, Highlander Lexus GS300, Lexus IS250 και Lexus IS350.

Το τελευταίο έτος, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου έχει ανακαλέσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αυτοκίνητα και φορτηγά σε όλον τον κόσμο, εξαιτίας διαφορετικών προβλημάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS