Αθλητικά

10 μέρες εκτός Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Παναθηναϊκό. Σε αυτά προστέθηκαν οι τραυματισμοί του Πετρόπουλο και του Σεϊταρίδη, τους οποίους ο Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει για τους αγώνες με τον Άρη και την Μπαρτσελόνα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός δράσης για δέκα ημέρες , ενώ είναι εκτός από την περασμένη εβδομάδα ο Πετρόπουλος και ο Καραγκούνης αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις.
 
Ο Σεϊταρίδης επέστρεψε με θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο από την Εθνική, ενώ ο Πετρόπουλος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο, επίσης, για θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Καραγκούνης, Σπυρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα