Αθλητικά

Κίνητρο 1εκ. ευρώ για τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του "δικεφάλου του Βορρά" θα πριμοδοτηθούν από τη διοίκηση αν εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους είτε σε όμιλο του Γιούροπα Λιγκ.

Το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ προβλέπεται από τις συμφωνίες που έχει κάνει κάθε παίκτης του ρόστερ με την ΠΑΕ και αποτελεί σπουδαίο κινητήριο “μοχλό”. 

Η συμφωνία της διοίκησης με τους παίκτες, φυσικά, περιλαμβάνει και την περίπτωση που η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι “ελεύθεροι” από σήμερα για να απολαύσουν τις διακοπές του Πάσχα. Οι υποχρεώσεις τους ενόψει του ματς με την Καβάλα θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα του Πάσχα, οπότε και θα επιστρέψουν σε προπονητικούς ρυθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα