Κόσμος

Η Ναόμι Κάμπελ…καταζητείται για ξυλοδαρμό

 

Tο γνωστό μοντέλο και πάλι έκανε το “θαύμα” του!

 

Η Ναόμι Κάμπελ αναζητείται για ανάκριση από την αστυνομία της Νέας Υόρκης μετά την καταγγελία του οδηγού της ότι του επιτέθηκε.
 
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι η 39χρονη σούπερμοντελ κατηγορείται ότι χτύπησε, γύρω στις 3.00 το πρωί, τον οδηγό της από πίσω και τον τραυμάτισε στο κεφάλι καθώς εκείνος προσέκρουσε στο τιμόνι του αυτοκινήτου.
 
Στο μεταξύ η αστυνομία έφτασε στο σημείο του συμβάντος στο κέντρο του Μανχάταν από όπου η Κάμπελ είχε φύγει με τα πόδια. ” Ο οδηγός δήλωσε ότι ένας μικρός μώλωπας και ένα πρήξιμο που υπάρχει κάτω από το δεξί του μάτι προκλήθηκε από αυτήν” αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωση της. ” Θέλουμε να μιλήσουμε μαζί της”, συνεχίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
 
Η Κάμπελ θα συνεργαστεί με τη θέληση της με την αστυνομία δήλωσε ο εκπρόσωπος της Τζεφ Ρέιμοντ. ” Πρέπει να εκδοθεί σύντομα μια απόφαση,” αναφέρεται στη ανακοίνωση και συνεχίζεται ” θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για την ιστορία όταν την κοιτάξουμε στα μάτια”.
 
Το 2008 η Κάμπελ είχε καταδικαστεί από δικαστήριο του Λονδίνου σε 200 ώρες κοινωνικής εργασίας όταν κρίθηκε ένοχη για επίθεση σε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου, όταν ανακάλυψε ότι μετά από αεροπορικό της ταξίδι είχε χαθεί μια από τις βαλίτσες της.
 
Επίσης η Κάμπελ είχε περάσει πέντε ημέρες σφουγγαρίζοντας πατώματα και καθαρίζοντας τουαλέτες στα πλαίσια εκτέλεσης ποινής για παροχή κοινωνικής εργασίας στη Νέα Υόρκη το 2007 γιατί είχε πετάξει το κινητό της τηλέφωνο στην οικιακή της βοηθό κατά τη διάρκεια λογομαχίας για ένα τζιν παντελόνι. Επίσης της είχε επιβληθεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Wall Street Journal: Η Ελλάδα στη λίστα των χωρών του ΝΑΤΟ που θα επιβραβεύσει ο Τραμπ – Ποιες θα «τιμωρηθούν»
«Είναι αρκετά λυπηρό το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ γύρισε την πλάτη στον αμερικανικό λαό τις τελευταίες έξι εβδομάδες, ενώ αυτός είναι που χρηματοδοτεί την άμυνά του», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
Ντόναλντ Τραμπ και Κυριάκος Μητσοτάκης
Το Ιράν δεν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ, πετρελαιοφόρο ανέκρουσε πρύμναν, εκατόμβη νεκρών στον Λίβανο, στον «αέρα» η εκεχειρία
Περισσότεροι από 182 νεκροί το τελευταίο 24ωρο στον Λίβανο - «Η συμφωνηθείσα ανακωχή δεν αφορά την εκστρατεία κατά της Χεζμπολάχ», ξεκαθαρίζει ο Νετανιάχου
Διασώστες σε κατεστραμμένο κτίριο μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, στη Βηρυτό του Λιβάνου
Ο Τραμπ δυσαρεστημένος με το NATO, ανοίγει το ζήτημα αποχώρησης – «Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν»
Η ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ αναδεικνύει τις διαφωνίες σχετικά με τη στρατιωτική υποστήριξη και συμμετοχή των συμμάχων σε διεθνείς κρίσεις, με τον Τραμπ να θέτει ανοιχτά το ζήτημα της εμπιστοσύνης και χρηματοδότησης της άμυνας
Ντόναλντ Τραμπ