Αθλητικά

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι

Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην κάμερα του NewsIt.gr

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και ο παίκτης που οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη με τα δύο τέρματα που πέτυχε, αφιέρωσε τη νίκη στους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά των ηττημένων ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τόνισε ότι παρά την διαφορά των 5 βαθμών από τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί.
Ο Αραούχο που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς στάθηκε στην πίστη που υπήρχε στις τάξεις της ΑΕΚ για τη νίκη
Απογοητευμένος ο Ντάρμπισιρ που συνδύασε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με ήττα σε ντέρμπι.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα