Αθλητικά

Χρυσάφι στα πόδια του Φάμπρεγκας

Η Βασίλισσα της Ευρώπης ξόδεψε ένα τσουβάλι λεφτά το περασμένο καλοκαίρι αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσει εκεί.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της Ρεάλ. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι μερένχες είναι διατεθειμένοι να βγάλουν 45 εκταομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να πείσουν την Άρσεναλ να πουλήσει τον 22χρονο Ισπανό μέσο.

Ο Φάμπρεγκας έχει εκφράσει στον Αρσέν Βενγκέρ την επιθυμία του να επαναπατριστεί και σίγουρα ο Αλσατός δεν θα κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να μείνει στην Άρσεναλ.

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει εύκολα τη μάχη, αφού ο παίκτης έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της πριν μετακομίσει στο Λονδίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα