Αθλητικά

Θέλουν Ριμπερί στο Μάντσεστερ

Δημοσιεύματα από την Αγγλία εμφανίζουν αποφασισμένη την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι να κάνει δικό της τον Ριμπερί.

Μάλιστα, ο τεχνικός των πολιτών, Μάρκ Χιούζ βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στις εξέδρες του “Αλιάνζ Αρίνα” για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Μπορντό για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

 
Ο Γάλλος άσος θέλει σαν … τρελός να εγκαταλείψει το Μόναχο και η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθημένη να του δώσει έως και 200.000 λίρες την βδομάδα.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα