Κόσμος

Τον έπιασαν μετα απο 15 χρόνια

    Στα χέρια της ιταλικής αστυνομίας, υψηλόβαθμο στέλεχος της Κόζα Νόστρα.

Ο Ντομένικο Ρακούλια διέφευγε για περισσότερα από 15 χρόνια. Θεωρείται το νούμερο 2 της Κόζα Νόστρα και έχει καταδικαστεί ερήμην σε τρεις φορές ισόβια για δολοφονίες και άλλα εγκλήματα της μαφίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών  Ρομπέρτο Μαρόνι, δήλωσε ότι η σύλληψη του Ρακούλια ήταν “ένα από τα ισχυρότερα πλήγματα που έχει δεχθεί η μαφία”

   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μια 55χρονη Τουρκάλα ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ – «Θέλω μόνο να μάθω αν είναι πατέρας μου»
Η μητέρα της Necla Özmen, της αποκάλυψε ότι είχε γεννήσει ένα νεκρό παιδί και πως και μια γυναίκα που είχε παράνομη σχέση με τον Trump, της έδωσε το δικό της νεογέννητο
Η Necla Özmen