Κόσμος

22 χρόνια φυλακισμένες στο σπίτι τους

Δεμένες με αλυσίδες κρατούσε ένας 70χρονος Αλβανός τις δύο κόρες του.

Η δικαιολογία ήταν  ότι παρουσιάζουν διανοητικά προβλήματα και επιθετική συμπεριφορά.

    “Ήταν και οι δύο άρρωστες και τις κρατούσα με αλυσίδες για να τις εμποδίσω από το να φύγουν. Τους έδινα φαγητό και τις έκανα μπάνιο αλλά δεν είχα χρόνο να τις προσέχω για να μην φύγουν”, δήλωσε ο 70χρονος στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Οι δύο γυναίκες που σήμερα είναι 38 και 47 ετών, ζούσαν σε ένα μικρό δωμάτιο, οπου υπήρχε μόνο μία μοκέτα στο πάτωμα. Η μεγαλύτερη αδελφή ήταν δεμένη από το αριστερό της πόδι με αλυσίδα, ενώ η μικρότερη αδελφή είχε τα δύο της χέρια δεμένα με αλυσίδες. 

  Η μεγάλη κόρη είχε νοσηλευτεί για επτά χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα όταν ήταν 16 ετών. Μόλις βγήκε από το ίδρυμα, ο πατέρας της την έκλεισε μαζί με τη μικρότερη αδελφή της μέσα στο δωμάτιο.

    Τώρα, οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε νοσοκομείο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πατέρας θα κατηγορηθεί.

    Πριν από μερικά χρόνια μία παρόμοια υπόθεση είχε δημοσιοποιηθεί στην Αλβανία, όταν ένας 26χρονος είχε βρεθεί δεμένος μέσα σε σκυλόσπιτο, όπου τον κρατούσαν για τρία χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποκάλυψε το σχέδιο των 20 σημείων για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε ότι αναμένεται μέχρι σήμερα η απάντηση της Μόσχας σχετικά με το σχέδιο - Τα βασικά σημεία, οι εγγυήσεις ασφαλείας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Ουκρανίας
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Σπάνια ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο: Μπλόκο στην ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Σικάγο
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για την προστασία των αστυνομικών που εφαρμόζουν την πολιτική των μαζικών απελάσεων των παράτυπων μεταναστών
Ντόναλντ Τραμπ