Κόσμος

“60 παιδιά θαμμένα στα ερείπια”

Τη δήλωση- σοκ έκανε ο κυβερνήτης της Βαγδάτης. Είπε ότι τουλάχιστον 60 παιδιά πιθανώς να βρίσκονται... 

κάτω από τα ερείπια κτιρίων, στη Βαγδάτη, μετά τις δυο βομβιστικές επιθέσεις της Κυριακής .

       “Τρεις ημέρες μετά τις φονικές εκρήξεις, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα 60 παιδιά που βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο που είναι δίπλα στο κτίριο του υπουργείου Δικαιοσύνης”, δήλωσε ο Αμπντέλ Ραζίκ.

 Σε γραπτή ανακοίνωση ο στρατός απορρίπτει πλήρως τους ισχυρισμούς, ότι παιδιά μπορεί να εξακολουθούν να βρίσκονται καταπλακωμένα.

    Από τις δυο επιθέσεις με παγιδευμένα φορτηγά που έγιναν την Κυριακή στην Βαγδάτη, τουλάχιστον 155 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι 500 τραυματίστηκαν. 

Σήμερα ομάδα που σχετίζεται με την Αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κραυγή δημοσιογράφου στη Γάζα που είδε την οικογένειά του να πεθαίνει μπροστά του - «Ο κόσμος μάς αντιμετωπίζει με αδιαφορία»
Ο Al-Dahdouh έχασε τη σύζυγό του, τα τρία του παιδιά και το εγγόνι του σε αεροπορικές επιδρομές - Καταγγέλει γενοκτονία και ασκεί κριτική στην κάλυψη των διεθνών ΜΜΕ για τον πόλεμο στη Γάζα
Ο δημοσιογράφος Wael Al-Dahdouh