Κόσμος

Διαψεύδει τα περί εξόδου από το ευρώ το Παρίσι

Δια της υπουργού Οικονομίας, Κριστίν Λαγκάρντ, η γαλλική κυβέρνηση διέψευσε τα όσα ακούστηκαν περί απειλών του Νικολά Σαρκοζί για έξοδο από τη ζώνη του ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Pais, ο Γάλλος πρόεδρος απείλησε πρόσφατα να αποχωρήσει η χώρα του από την ευρωζώνη, προκειμένου έτσι να ασκήσει πιέσεις στη Γερμανία να τείνει χείρα βοηθείας στην Ελλάδα.

«Έχω να πω μόνο αυτό: αυτές οι φήμες είναι πλήρως αβάσιμες, αυτό είναι απολύτως σαφές και δεν έχω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο», δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη Τύπου στο Ζάγκρεμπ όπου βρίσκεται μετέχοντας στη γενική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την ανοικοδόμηση και την ανάπτυξη (Berd). «Θεωρώ ότι είναι τελείως προσβλητικό», κατέληξε η Γαλλίδα υπουργός Οικονομίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασικός ρόλος της μόνιμης παρουσίας της CIA στη Βενεζουέλα: Επαναλειτουργία της πρεσβείας τους στο Καράκας θέλουν οι ΗΠΑ
Σύμφωνα με το CNN, η CIA έχει συμβάλει στην ανατροπή του Μαδούρο και είναι έτοιμη να βοηθήσει ενεργά στη διαχείριση των σχέσεων της κυβέρνησης Τραμπ με τη νέα ηγεσία της Βενεζουέλας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δίνει συνέντευξη Τύπου μετά την αμερικανική στρατιωτική επίθεση στη Βενεζουέλα, στο Παλμ Μπιτς.