Αθλητικά

Η Σκιαβόνε έκανε την έκπληξη κατακτώντας το Ρολάν Γκαρός

Στον τελικό των αουτσάιντερ, αυτή που χαμογέλασε ήταν η Φραντσίσκα Σκιαβόνε που έγινε η πρώτη ιταλίδα που κατακτά το Ρολάν Γκαρός.

Η Σκιαβόνε επικράτησε με 2-0 σετ της Στόσουρ και ξέσπασε μετά το τέλος του τελικού. Αφού πρώτα φίλησε το χώμα του Φιλίπ Σατριέ στη συνέχεια “πνίγηκε” στις αγκαλιές των συγγενών της.

Η Σκιαβόνε πήρε το πρώτο σετ με 6-4, κάνοντας μπρέικ στο πιο κρίσιμο σημείο. Το δεύτερο σετ ήταν συγκλονιστικό και κρίθηκε στο τάι μπρέικ με την ιταλίδα να επικρατεί τελικά 7-6.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα