Αθλητικά

Στη Μαδρίτη ο Αγγελόπουλος για τα… μάτια του Μεσίνα

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε ταξίδι – αστραπή στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να συζητήσει με τον Ετόρε Μεσίνα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήθελε να ενημερωθεί ο ίδιος για τις προθέσεις του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Πειραιά. Έφυγε το πρωί του Σαββάτου για την Μαδρίτη, συνομίλησε με τον Μεσίνα και το απόγευμα επέστρεψε χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες.

 
Ο Ετόρε Μεσίνα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μαζί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχουμε εξελίξεις.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα – Φινλανδία 85-78: Αβδάλας και Σαμοντούροβ έστειλαν την Εθνική Νέων στα προημιτελικά του Eurobasket U20
Η γαλανόλευκη άντεξε στην αντεπίθεση των αντιπάλων στην τελευταία περίοδο, πήρε το πρώτο της νοκ-άουτ στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης και έφτασε στην 8άδα
(ΦΩΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ