Κόσμος

Πανικός σε νηπιαγωγείο! Νήπιο έφερε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Ένα νήπιο προκάλεσε πανικό σήμερα στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου φοιτά, καθώς, εκτός από το κολατσιό του, έφερε μαζί του και μια... βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου την οποία είχε βρει τυχαία σε ένα δάσος!

Το “παιχνίδι” του μικρού ανάγκασε την αστυνομία να εκκενώσει το σχολείο. Το παιδί βρήκε την εμπρηστική βόμβα σε μια εκδρομή στο δάσος κοντά στην πόλη Ντάρμστατ, στη Γερμανία και την πήρε μαζί του στο σχολείο του.

Όταν οι νηπιαγωγοί είδαν το “παράξενο παιχνίδι” ακουμπισμένο σε ένα ράφι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και φρόντισαν να απομακρύνουν με ασφάλεια τα παιδιά, οδηγώντας τα σε μια απομακρυσμένη παιδική χαρά.

Οι πυροτεχνουργοί έφτασαν πολύ γρήγορα στο νηπιαγωγείο και παρέλαβαν τη βόμβα.

Λόγω των σφοδρών βομβαρδισμών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι ομάδες των πυροτεχνουργών μέχρι και σήμερα αναγκάζονται πολύ συχνά να εξουδετερώνουν βόμβες και οβίδες εκείνης της εποχής που εντοπίζονται τυχαία σε εργοτάξια, σε δάση, σε χωράφια, ακόμη και στους κήπους σπιτιών.

Πέρσι τον Δεκέμβριο μάλιστα εκκένωσαν το Άουγσκμπουργκ ενώ τον Μάιο απομακρύνθηκαν 50.000 άνθρωποι από το Ανόβερο, για να εξουδετερωθούν τρεις παλαιές βόμβες βρετανικής κατασκευής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν καταδίκασε σε θάνατο με απαγχονισμό πράκτορα της ισραηλινής Μοσάντ – Είχε συλληφθεί το 2023
Ο επικεφαλής των δικαστών στο Ιράν, Γολαμχοσεΐν Μοχσενί Εζεΐ, ζήτησε να γίνονται με γοργές διαδικασίες οι δίκες των προσώπων που κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
Επίθεση του Ισραήλ στην Τεχεράνη του Ιράν
Το «θαύμα της θέσης 11A»: Δύο επιζώντες από αεροπορικά δυστυχήματα σε Ινδία και Ταϊλάνδη με διαφορά δεκαετιών και μια ανατριχιαστική σύμπτωση
Ο μοναδικός επιζών της μοιραίας πτήσης της Air India καθόταν στην ίδια ακριβώς θέση με έναν Ταϊλανδό επιζώντα το 1998 – Η θέση 11A έγινε θρύλος στο διαδίκτυο, αλλά οι ειδικοί προειδοποιούν
Ruangsak Loychusak